Is uw training en/ of wedstrijd afgelast? Bent u met uw club op trainingskamp? Zit u in de voorbereiding of tussentijdse stop van uw seizoen en bent u op zoek naar wat afwisseling of specifieke training? Of is uw (sport)team toe aan teambuilding? Dan bent u bij mij aan het juiste adres.

Voor elke tak van sport ben ik in staat een training op maat te geven. Zowel voor binnen- als in de buitenlucht, kan ik u verschillende sportactiviteiten aanbieden die op een professionele wijze zal worden begeleid.

Welke trainingen bied ik?

Personal Training

Met personal training traint u 1 op 1, resultaat gericht. Ik als uw personal trainer werk gedurende  een (vaak) langere periode aan een samen opgesteld doel. Of het nu regent, u moe bent of gewoon geen zin hebt, ik ben uw stok achter de deur die u onvermoeibaar herinnert aan uw doelen.
Maar personal training is meer dan alleen sporten. Samen gaan wij op zoek naar de juiste balans van bewegen, voeding, en ontspanning op een leuke en vooral uitdagende manier.

Bootcamp 

Bootcamp is een ideale en verantwoorde manier om in een groep je conditie en kracht onder deskundige begeleiding van mij te trainen en/of te verbeteren. Daarnaast is de vorm van training geschikt om af te vallen en train je veel Core stability (buik/rug spieren) (klik hier voor meer informatie).

Circuit training (zowel binnen als buiten mogelijk)

Circuittraining is voor mensen die van afwisseling houden, niet tegen wat extra inspanning opzien en het ook gezellig vinden om in groepsverband te trainen. In het circuit train jij met de fitnesstoestellen, losse gewichten, steps, swissballs, dynabands en nog veel meer materialen.

BBB (zowel binnen als buiten mogelijk)

BBB (Buik, Billen, Benen) is een les waarin aandacht is voor het gehele lichaam en zou eigenlijk BBBHB moeten heten omdat zowel de Buik, Billen, Benen aan bod komen als ook de Heupen en de Borsten, kortom alle lichaamsdelen waar dames over het algemeen aan willen werken.

Spinning

Het ideale indoor fietsprogramma voor iedereen die wil afslanken en wil werken aan conditie. Snel resultaat is mogelijk met dit programma waarbij er een hoge vetverbranding plaatsvindt. Ideaal dus voor de billen, buik en benen. Heerlijke muziek zorgt voor de extra energie om je mee te nemen op de ideale fietsroute.

Bodypump

Bodypump is een groepstraining waarbij gebruik wordt gemaakt van een halter met gewichten. De zwaarte van de gewichten kan individueel aangepast worden. De oefeningen worden ondersteund door herkenbare muziek. Spierconditie, spierversterking, spierversteviging en slanker worden zijn de gevolgen. Je zult je fitter voelen en je zult merken dat je meer energie hebt

Vul het contactformulier in voor een reservering en/of meer informatie.